top of page

Optocht

Even wat praktische info om ook dit jaar de optocht in goede banen te leiden. Informatie over de route, het inschrijven, het reglement en aandachtspunten voor deelnemers zijn te vinden onder de subkopjes.

Alcoholgebruik tijdens de optocht is voor chauffeurs van voertuigen ten strengste verboden! Zij worden officieel door de politie voorafgaand aan de optocht onderworpen aan een ''blaastest''. Overtreders worden gediskwalificeerd.

De carnavalsstichting, de verkeersregelaars en de eventuele politie zullen het verkeer regelen. Bovendien treft u tijdens de optocht de leden van de carnavalsstichting die u graag helpen met eventuele vragen en problemen tijdens d'n optocht.

Er zal een parkeerverbod gelden op de route van d'n optocht. Wij willen alle bewoners aan deze route vriendelijk vragen om samen een oogje in het zeil te houden, dat er zaterdag met d'n optocht GEEN auto's langs deze route geparkeerd worden.

Tijdschema

13:30 uur
Opstellen optocht, ter hoogte van Autobedrijf Vermeulen, Schoolstraat 24.

Zorg dat u op tijd bent en NIET VANUIT het centrum hier op aan komt rijden. U komt dan anderen tegemoet, dus omrijden naar
het centrum toe!
Ontbinding vindt plaats bij de kapel.

14:11 uur
Start optocht

18:00 uur
Prijsuitreiking kinderen bij Herberg
de Papslokker

18:30 uur
Prijsuitreiking volwassenen bij Herberg de Papslokker
 
 

bottom of page